یک فعال حوزه کار با اشاره به شغل ها و کسب و کارهایی که می توان با سرمایه کم آنها را راه اندازی کرد، گفت: امروز گسترش بنگاههای زودبازده به دلیل آنکه سریع تر به اشتغال و درآمد میرسند در رأس سیاستهای اشتغال کشورها قرار دارد.
به گزارش نیمروز خبر و به نقل از ایسنا، فتح الله بیات در خصوص راه اندازی کسب وکار با سرمایه کم اظهار کرد: ایجاد شغل با هزینه و سرمایه کم به بحث بومی سازی مناطق برمی گردد. در حال حاضر برخی استانها در کشاورزی قوی هستند و برخی دیگر به لحاظ پرورش دام و طیور یا تولید صنایع دستی توانمندی دارند.
وی ادامه داد: افراد بسیاری هستند که تجربه کار دارند یا در یک رشته هنری از مهارت برخوردارند ولی سرمایه اولیه ندارند که سازمان فنی و حرفه ای می تواند این عده را آموزش بدهد و از طریق بانک کارآفرینی یا هر بانک دیگری به آنها منابع و تسهیلات بانکی اختصاص بدهد.
بیات از پرورش زنبور عسل، قالیبافی و تولید صنایع دستی به عنوان رشته شغل هایی نام برد که با سرمایه کم قابل راه اندازی هستند.
این فعال حوزه کار با اشاره به گسترش کسب و کارهای زودبازده در کشورهای دیگر، اظهار کرد:بنگاههای زودبازده از مزیتهای فراوانی برخوردارند و به دلیل آنکه سریع تر به اشتغال و درآمد میرسند در رأس سیاستهای اشتغال کشورهای دیگر قرار دارند؛ کشور ما نیز می تواند از این طریق فرصتهای شغلی بسیاری را به طور مقطعی با هزینه و سرمایه کم ایجاد کند.
به گفته وی اگر چه ایجاد اشتغال پایدار به نفع تولید و صنعت کشور است ولی سرمایه کلان نیاز دارد اما در بسیاری از نقاط کشور از جمله روستاها و مناطق محروم می توان با یک آموزش اولیه و تامین مالی مناسب برای اشتغالزایی و درآمدزایی افراد برنامهریزی و از فضای مجازی برای بازاریابی محصولات آنها استفاده کرد.
نمایشگاه متالکس، فرصت طلایی برای توسعه صنعت فولاد کشور
مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین المللی استان اصفهان گفت: نمایشگاه متالکس