دوره آموزشی -کارگاهی کشوری بهداشت موادغذایی و نحوه طبخ و توزیع غذا ویژه سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان با عنوان “تغذیه سالم،معلم تندرست”
به گزارش پایگاه خبری نیمروز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان، دوره آموزشی -کارگاهی کشوری بهداشت موادغذایی و نحوه طبخ و توزیع غذا ویژه سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان با عنوان “تغذیه سالم،معلم تندرست” در روزهای 18 و 19 بهمن ماه در اصفهان در حال برگزاری است.
مدیر بالندگی دانشگاه فرهنگیان در آغاز این دوره ضمن خوشامدگویی به حضار و تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب و ایام الله مبارک دهه فجر ،با اشاره به اهمیت بهداشت تغذیه و اثر آن بر سلامتی افراد بیان داشت:تغذیه سالم و مناسب در سلامت افراد بسیار مهم است و یک الگوی مناسب تغذیه سالم و هدفمند که دانشجویان و کارکنان حق انتخاب غذا را نیز داشته باشند می تواند در جهت رضایتمندی و سلامتی آنان بسیار موثر باشد.
مقاره زاده افزود: بر همین اساس برگزاری چنین دوره هایی موجب خواهد شد کارشناسان تغذیه و کارکنان آشپزخانه های شاغل در دانشگاه با روش های اصول تغذیه سالم و روش های نوین طبخ و توزیع غذا آشنا شده و موجبات سلامتی و رضایتمندی بیشتر کارکنان و دانشجویان را فراهم کنند..