به گزارش نیمروز خبر ، علیرضا محمدی کرجی ران روز سه شنبه به رسانه ها اعلام کرد: در راستای ضرورت توسعه زیرساختهای بندری و حمل و نقل دریایی و تاثیر آن در بهبود معیشت و زندگی ساحلنشینان، مرحله نخست لایروبی بندرگاه لارک از جمله بنادر غیرملکی سازمان بنادر با حجم ۶۰ هزار متر مکعب در سال ۹۶ از محل اعتبارات استانی توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان اجرا شد.
وی افزود: مرحله دوم لایروبی این بندرگاه در سال ۹۹ از محل اعتبارات استانی با حجم ۶۷ هزار متر مکعب توسط گروه مهندسی شهدای خلیج فارس نیروی دریایی سپاه شروع شد که تاکنون ۴۲ هزار متر مکعب از آن به انجام رسیده است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: انجام لایروبی تا عمق ۳.۱ متر نسبت به تراز CD (سطح تراز آب) و اتمام عملیات فاز دوم به حجم ۱۲۰هزار مترمکعب، معضلات و مشکلات تردد ساکنین جزیره لارک و انتقال مصالح و مواد اولیه مرتفع و نیاز فعلی جزیره لارک در بحث تردد دریایی را برطرف می کند.
محمدی کرجی ران عنوان کرد: بندر لارک شامل حوضچه، بازوی اصلی و فرعی، دایک ساحلی جنوبی و شرقی است که در شمال جزیره ساخته شده است.
به گفته وی، عملیات احداث این بندرگاه در اواخر دهه ۱۳۷۰ شمسی توسط معاونت توسعه و ساخت فرودگاه ها، بنادر و راه آهن وزارت راه و ترابری وقت آغاز و در سال ۸۴ به بهرهبرداری رسید، این در حالی است که تا قبل از سال ۹۶ و حضور سازمان بنادر در توسعه بندرگاه این جزیره، هیچ گونه لایروبی در این بندرگاه صورت نگرفته بود.
جزیره لارک یکی از محدود مناطق دستنخورده و بکر خلیج فارس است که از ظرفیت خوبی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی برای استفاده از جاذبههای طبیعی خلیج فارس برخوردار است.
جزیره لارک با مساحت ۴۹ کیلومتر مربع و جمعیت بیش از ۴۰۰ نفر در فاصله ۱۸ مایل دریایی(۳۳ کیلومتر) از شهر بندرعباس و ۶ مایل دریایی(۱۱ کیلومتر) از شهر قشم قرار دارد.
مردم عادی چقدر وام بانکی گرفتند؟
سهم مردم عادی از تسهیلات بانکی طی 7 ماه گذشته