مدیرکل امور اقتصادی و دارایی اصفهان با اشاره به روند مطلوب صدور مجوز کسب و کار در استان گفت: ۱۴۵ هزار و ۵۲۲ مجوز کسب و کار از طریق درگاه ملی مجوزها، طی سال گذشته صادر شد که در رونق اشتغالزایی بسیار کمک کرده است.
به گزارش نیمروز خبر و به نقل از ایرنا، ناصر یارمحمدیان افزود: از این تعداد، ۱۰۱ هزار و ۶۶۲ درخواست (معادل ۷۰ درصد از کل درخواستها) از دستگاههای اجرایی استانی و ۴۳ هزار و ۸۶۰ درخواست (معادل ۳۰ درصد از درخواستها) از دستگاههای ملی صورت گرفته است.
به گفته وی، از مجموع ثبت درخواست صدور مجوز کسب و کار در استان اصفهان، ۶۶.۶ درصد از درخواستها بهصورت تایید محور و ۳۹.۴ درصد بهصورت ثبت محور بوده است.
وی ادامه داد: مقایسه این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان دهنده افزایش ۲۸.۴ درصدی درخواست های صدور مجوز از طریق سامانه ملی مجوزهای کشور است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اصفهان اظهار داشت: بر اساس اطلاعات ارائه شده در سامانه ملی مجوزهای کشور از مجموع ۱۰۱ هزار و ۶۶۲ درخواست استانی، برای ۵۶ هزار و ۱۲۳ درخواست، مجوز صادر شده که معادل با ۵۵ درصد از کل درخواستهای استانی است.
وی اضافه کرد: بر اساس آمارها تعداد مجوز استانی صادر شده نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۲.۴ درصد افزایش داشته است.
یارمحمدیان خاطرنشان کرد: آمارهای مربوط به سامانه ملی مجوزهای کشور نشان میدهد که بیشتر درخواست ها و مجوزهای صادر شده مربوط به اصناف بوده و پس از آن مجوزهای صنعتی و کشاورزی است.
وی بیان کرد: همواره شاخص پاسخگویی به عنوان یکی از معیارهای بررسی عملکرد در زمینه صدور مجوز مطرح است که شاخص پاسخگویی دستگاههای صدور مجوز استانی تا پایان سال ۱۴۰۳ حدود ۹۵.۱ درصد بوده که نسبت به سال گذشته چهار درصد افزایش را نشان میدهد.
درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، بستری اینترنتی تحت مدیریت دبیرخانه «هیأت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسب وکار» است که برای همه کسب وکارهای موجود در کشور، شرایط، مدارک، مجوزهای پیشنیاز، هزینه و زمان صدور مجوز را شفاف و قابل فهم ارائه می کند. این درگاه، تنها مرجع رسمی اعلام شرایط صدور مجوزهای کسب و کار و معرفی مرجع قانونی صادرکننده همه مجوزهای کسب وکارها در کشور محسوب میشود.
بر اساس ماده ۷ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و اصلاحات بعدی، «هیئت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسب و کار»، به ریاست وزیر امور اقتصادی ودارایی موظف است شرایط، مراحل و هزینه های صدور مجوزهای کسب و کار را شفاف و سهل کند تا هر شهروند بتواند در این سایت به راحتی از شرایط و مراحل دریافت مجوز کسب وکار مورد نظرش مطلع شود و در صورت درخواست، از درگاه تخصصی، مجوز مورد نظرش را به سهولت و در کوتاه ترین زمان ممکن، دریافت کند.
دبیرخانه «هیأت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسب وکار» در مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی مستقر است و راهبری و مدیریت “درگاه ملی مجوزهای کسب و کار کشور” را بهعهده دارد.

فوریت نجات نظام سلامت؛ جلوگیری از فرار نیروهای متخصص قبل از فروپاشی
یادداشت: مینا عباسپور| به تازگی شاهین شیرانی، رییس دانشگاه علوم