پایگاه خبری نیمروز خبر : به گفته مسعود گلشیرازی کاندید شدن 60 عضو اتاق بازرگانی برای انتخابات هیات مدیره این نهاد نشان از مسئولیتپذیری آنهاست چرا که پذیرفتن سکانداری بخش خصوصی در دوران پرالتهاب بسیار جرئت میخواهد در زمانی که کسی توان پیشبینی از آنچه در آینده رخ میدهد را ندارد.
گلشیرازی اظهار کرد: احساس مسئولیت تکتک فعالان اقتصادی استارتی برای خروج از وضعیت اقتصادی سخت امروز است.
وی با بیان اینکه منفعل بودن سرانجامی ندارد تصریح کرد: درصورتیکه احساس مسئولیت داشته باشیم و مشارکت در کار تیمی در دستور کار قرار دهیم قطعاً نتیجه مطلوب را به دست میآوریم.
گلشیرازی تأکید کرد: در شرایطی که تحریمهای ناجوانمردانه مردم را آزار میدهد فعالان اقتصادی در کنار یکدیگر قرار میگیرند و در اتاق آینده مشارکت میکنند تا گرهای را باز کنند و راه را برای زندگی مردم تسهیل کنند.
وی ادامه داد: در راستای مشارکتخواهی از جمیع اعضا در اتاق نهم شاهد ایجاد 75 سیستم و ساختاری بودیم که تا حدودی توانست اهداف تعیین شده را محقق کند.
گلشیرازی با اشاره به اینکه آنچه که امروز بخش خصوصی با آن دستوپنجه نرم میکند حفظ شرایط موجود و حفظ بقا است بیان داشت: حفظ شرایط موجود با هم بودن و مشارکت را میطلبد؛ اما سؤال اینجاست که آیا دنیا متوقف میشود تا ما شرایط حاضر را سپری کنیم؟ پس در نتیجه راهی جز حرکت به سمت جلو نداریم.
در ادامه او در مورد روندی که اتاق بازرگانی در دور نهم در پیش گرفته بود توضیح داد و گفت: بهبود شاخص محیط کسبوکار روندی بود که در دور نهم اتاق انجام شد، همان برنامهای که از طریق مذاکره با ارکان حاکمیت در تسهیل شاخص محیط کسبوکار اتفاق بیفتد و در کنار آن شبکهسازی بین اعضا و توجه به توسعه سرمایهگذاری در زیرساختها و حوزه مسئولیت اجتماعی بهعنوان یک اصل نباید فراموش شود.
گلشیرازی با تأکید به اینکه باید توجه داشته باشیم در عصر هوشمند حرکت لازم و ضروری است اذعان کرد: موضوعات مهم باید موردتوجه قرار گرفته شود قبل از اینکه آینده تجاری دچار چالش جدی شود و در این مسیر باتوجهبه تورم موجود که منجر به افزایش قیمت تمام شده در بنگاههای اقتصادی شده و از سوی دیگر منجر به محدودیت منابع جهت مصرفکنندگان شده میطلبد واحدهای اقتصادی جهت برونرفت از این مسیر توسعه بازارهای خود را هدف قرار دهند تا مصرفکننده بتواند فشار اقتصادی را با مدیریت قیمتها سپری کند و این رسالت دیگری است که به دوش فعالین اقتصادی است و اتاق دهم با ایجاد تیمها این مسیر را طی کند.
نویسنده: ریحانه سجادی